Dienst Prijs
Los draagconsult (1 persoon of 1 stel) € 75,-
Draagbegeleiding (1 persoon of 1 stel) € 140,-
Dunstan Babytaal cursus aan huis (1 persoon of 1 stel) € 60,-
Dunstan Babytaal cursus online € 40,-
Rebozo workshop (1 koppel) € 80,-
Rebozo groepsworkshop (vanaf twee koppels) € 50,- per koppel
Weekendtarief € 10,- bovenop consultprijs
Verhuur Prijs
Birth Ball € 10,- p/6w + borg € 10,-
Peanut Ball € 10,- p/6w + borg € 10,-
Elle-Tens 2 € 50,- p/6w + borg € 30,-
CUB € 50,- p/6w + borg € 30,-
Babyweegschaal € 25,- p/4w + borg € 15,-
Babyweegschaal verlenging € 5,- per week.
Verzend- en retourkosten € 10,-

Goed om te weten: houd er rekening mee dat alle huurproducten exclusief verzend- en retourkosten zijn. Zodra het product in nette staat wordt geretourneerd, wordt de borg terug op jouw rekening gestort. Is het product beschadigd of vies geworden tijdens de huurperiode? Of heb je iets langer nodig? Dit kan, maar meldt het wel.


Reis- en parkeerkosten

Ik reken geen extra reiskosten. Indien je in een gebied woont waar betaald parkeren geldt, zal ik die kosten wel in rekening brengen. Vanwege het gewicht en de spullen die ik meeneem, parkeer ik graag zo dichtbij mogelijk. 

 

Combinatievoordeel vanaf 3 producten of meer

Ik bied je graag iets aan om kosten te besparen. Want toegegeven: Het leven is al duur zat, al helemaal met kinderen. Daarom heb ik iets leuks bedacht. Wanneer je 3 of meer producten van mijn site afneemt (maakt niet uit wat, mag een dienst of iets van de verhuur zijn), krijg je een korting van €5,- op het totaalbedrag. Het is helemaal aan jou hoe je dit wilt samenstellen, met als doel dat je een pakket hebt dat aansluit op jouw behoeften.

 

Cadeaubon

Hoe leuk zou het zijn om een (aanstaande) moeder net dit beetje extra aandacht te geven? Een cadeaubon is bij mij aan te schaffen voor elk gewenst bedrag. Helaas is de bon niet inwisselbaar voor geld, maar wel in te ruilen voor elk aanbod op mijn site. 

Betaling

Om je betaling te voldoen, heb je keuze uit drie opties: een betaalverzoek (via de mail of WhatsApp), een bankoverschrijving of met contant geld.

 

Bij het inplannen van een dienst en bij het huren van een product van Puur Geluk, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.